De Zwethheul
De Zwethheul De Zwethheul De Zwethheul

restauracja De Zwethheul

 / Schipluiden / Holandia


Adres:
Rotterdamseweg 480
 
2636 KB Schipluiden
Region:
Zuid - Holland
Telefon:
+31 10 470 41 66
E-mail:
info@zwethheul.nl
Usługi
Śniadania
Brunche
Obiady
Kolacje
Akceptacja kart płatniczych
Klimatyzacja
Parking
Opis

Wie denkt dat een 2-sterren restaurant onontkoombaar gepaard gaat met gereserveerde omgangsvormen en een stijve bediening, was niet eerder in de Zwethheul. Bij ons gaan hoffelijkheid en hartelijkheid hand in hand. Want om echt te kunnen genieten, moet je je kunnen ontspannen. Of u zich nu in zakelijk of privé gezelschap bevindt, wij doen er alles aan om u die ontspanning te bieden.

Dat vindt u terug in de kleinste details. In de loungehoeken van de sfeervolle aperitiefruimte. In het licht dat wordt gefilterd door grijze gordijnen en bamboe lamellen. In het helderwitte linnen en het subtiele lijnenspel van het servies. In de donkerrode roos op tafel.

Naast ontspanning is aandacht een van de belangrijke kenmerken van de Zwethheul. Aandacht voor u, vanuit de enthousiaste professionals die u bedienen. En aandacht voor de gerechten die met opperste concentratie door hun collega’s in de keuken worden bereid. De gezamenlijke aandacht voor kwaliteit, en de erkenning van ieders bijdrage hieraan, is wat ons bindt en ons een geolied team maakt.

Wanneer u De Zwethheul binnenstapt, voelt u direct dat dit een plek is waar mensen komen om te genieten.